Informa
07:30 - 08:20

등록

More
08:20 - 08:30

의장 개회사

  • Steve Oh - Institute Professor & Scientist, Bioprocessing Technology Institute
More
Showing of Streams
10:30 - 11:15

모닝커피 & 네트워킹

More
Showing of Streams
Showing of Streams
12:45 - 14:00

네트워킹 런치, 라이브 랩

More
Showing of Streams
15:30 - 16:00

오후 네트워킹 브레이크

More
Showing of Streams
17:30 - 17:35
의장 총괄

Chairperson's Closing Remarks

More
17:35 - 19:35

네트워킹 이벤트

More
07:30 - 08:20 50 mins
등록
08:20 - 08:30 10 mins
의장 개회사
  • Steve Oh - Institute Professor & Scientist, Bioprocessing Technology Institute
08:30 - 09:00 30 mins
제조 전략과 프로세스 개발 전략 - 효율적 스케일업(바이오리액터 대형화)과 스케일 아웃(바이오리액터 증설)을 위한 신기술
생물학의 연구 성과를 활용한 세포치료제의 제조
  • Nick Timmins, PhD - Vice President, Process Science, Bluerock Therapeutics
09:00 - 09:30 30 mins
제조 전략과 프로세스 개발 전략 - 효율적 스케일업(바이오리액터 대형화)과 스케일 아웃(바이오리액터 증설)을 위한 신기술
분화 기능 세포를 이용한 인간만능줄기세포와 3D 다세포 마이크로 티슈의 스케일업 생산
  • Norio Nakatsuji - Professor Emeritus, Kyoto University
09:30 - 10:00 30 mins
Info
제조 전략과 프로세스 개발 전략 - 효율적 스케일업(바이오리액터 대형화)과 스케일 아웃(바이오리액터 증설)을 위한 신기술
패널 디스커션:제조 기술과 지속적 개선
  • Norio Nakatsuji - Professor Emeritus, Kyoto University
  • Kim Raineri - VP Innovation, NIKON CeLL innovation Co., Ltd., Japan
  • Antonio Lee, Ph.D. - CEO, Medipost America Inc.
  • Dr. Ohad Karnieli, Ph.D., MBA - CEO & Co-founder, Atvio Biotech
  • Nick Timmins, PhD - Vice President, Process Science, Bluerock Therapeutics
This strategic panel will focus on new technologies and considerations for driving state of the art manufacturing. Topics to be discussed include:
  • New cell lines for therapies
  • Novel bioreactors
  • Novel microcarriers
  • Economy of scale considerations
  • Compact instrument alternatives
10:00 - 10:30 30 mins
제조 전략과 프로세스 개발 전략 - 효율적 스케일업(바이오리액터 대형화)과 스케일 아웃(바이오리액터 증설)을 위한 신기술
스포트라이트 프레젠테이션
10:30 - 11:15 45 mins
모닝커피 & 네트워킹
11:15 - 11:45 30 mins
제조 전략과 프로세스 개발 전략 - 효율적 스케일업(바이오리액터 대형화)과 스케일 아웃(바이오리액터 증설)을 위한 신기술
고형 종양 치료를 위한 CAR-T 세포치료의 개발 - 문제와 가능성
  • Chien-Tsun Kuan - Deputy Executive Director, Institute of Biologics Development Center for Biotechnology, Taiwan
11:45 - 12:15 30 mins
Info
상업 생산을 위한 전략과 설비 설계 - 엔드 투 엔드 솔루션
향후 세포치료제 제조 전망
  • Kim Raineri - VP Innovation, NIKON CeLL innovation Co., Ltd., Japan
  • What does the future of manufacturing look like?
  • Review of different technologies out there
  • Where do the gaps lie?
12:15 - 12:45 30 mins
Info
상업 생산을 위한 전략과 설비 설계 - 엔드 투 엔드 솔루션
Miltenyi Biotec의 프레젠테이션
12:45 - 14:00 75 mins
네트워킹 런치, 라이브 랩
14:00 - 14:30 30 mins
Info
제조원가의 인하 - 상품 원가의 계산, 자동화, 로보틱스
사례 연구:신체줄기세포 제품의 상업화
  • Antonio Lee, Ph.D. - CEO, Medipost America Inc.
  • Case study
  • Facility management and design of process
14:30 - 15:00 30 mins
Info
제조원가의 인하 - 상품 원가의 계산, 자동화, 로보틱스
T세포 제품 제조의 상업적 스케일 아웃 실현
  • Dr. Ohad Karnieli, Ph.D., MBA - CEO & Co-founder, Atvio Biotech
  • What are the key challenges in scaling an autologous process for commercial?
  • The role of closed systems in scalability
  • Understanding and controlling Key Quality Attributes
15:00 - 15:30 30 mins
제조원가의 인하 - 상품 원가의 계산, 자동화, 로보틱스
스포트라이트 프레젠테이션
15:30 - 16:00 30 mins
오후 네트워킹 브레이크
16:00 - 16:30 30 mins
Info
프로세스 전체의 품질 모니터링 - 세포치료, 유전자 치료, 유전자 편집 세포를 이용한 치료법용 프로세스와 자동 분석 기술
일본에서의 재생의료 제품에 대한 규제 - 첨단치료의약품 개발의 강화
  • Colin Lee Novik - Managing Director, CJ Partners Inc., Japan
  •    Case study
16:30 - 17:00 30 mins
Info
프로세스 전체의 품질 모니터링 - 세포치료, 유전자 치료, 유전자 편집 세포를 이용한 치료법용 프로세스와 자동 분석 기술
대만 세포치료 분야의 최근 규제 개혁
  • I-Ning Tang - Team Leader, Center for Drug Evaluation (CDE)

In today's presentation, I will introduce the regulatory history of cell therapy medicinal products in Taiwan, then I will provide the audience with statistics regarding the current status of cell therapy clinical trials. Also, I will talk about the recent regulatory innovative measures in order to reduce the regulatory burden and facilitate the approval process of clinical trials and market authorizations.

17:00 - 17:30 30 mins
Info
프로세스 전체의 품질 모니터링 - 세포치료, 유전자 치료, 유전자 편집 세포를 이용한 치료법용 프로세스와 자동 분석 기술
패널 디스커션:아시아 지역에서 약사 규제의 협조를 실현하기 위한 협업 프레임워크 구축 작업
  • Colin Lee Novik - Managing Director, CJ Partners Inc., Japan
  • I-Ning Tang - Team Leader, Center for Drug Evaluation (CDE)
  • Antonio Lee, Ph.D. - CEO, Medipost America Inc.
  • How do you bridge your product?
  • Tech transfer with regards to comparability?
  • Case study
17:30 - 17:35 5 mins
의장 총괄
17:35 - 19:35 120 mins
네트워킹 이벤트

* 주최측 사정에 따라 사전 예고없이 프로그램이 변경될 수 있습니다.