Informa
9월 11일
Show Filter
08:50 - 09:00 10 mins
Shared Headliners: IoT World Asia & AI Summit Singapore - Room 5
Welcome and Chairperson’s Opening Remarks

Track Room 5

  • Mark Beccue - Principal Analyst, Tractica
09:00 - 09:20 20 mins
Shared Headliners: IoT World Asia & AI Summit Singapore - Room 5
Cyber AI Response in an Era of Machine-Speed Attacks

Track Room 5

  • Sanjay Aurora - Managing Director, Asia Pacific, Darktrace
09:20 - 09:40 20 mins
Shared Headliners: IoT World Asia & AI Summit Singapore - Room 5
Intelligent Automation Cloud: The Next Wave of Enterprise Productivity

Small Data, Privacy-preserving Learning, costly infrastructure. The list of challenges to overcome in applying AI technology in operations is long. Learn how organizations leading digital transformation leverage WorkFusion’s Intelligent Automation Cloud to solve these and other automation challenges.

Track Room 5

  • Todd Rathje - CRO, WorkFusion
09:40 - 10:00 20 mins
Shared Headliners: IoT World Asia & AI Summit Singapore - Room 5
Developing A Smarter Built Environment and A True Digital Economy - System, Tech and Data Convergence
  • Crowdsourcing sensor data and the public’s role in creating the future of the Smart Nation
  • Future of utilities, security and services integration - the opportunities this presents citizens, public bodies, and private institutions
  • Addressing concerns around data security, privacy, and surveillance
  • New hardware and physical infrastructure requirements required to provide a scalable foundation for the advances in software capability
  • Opportunities for open innovation and open data platform economy
  • Adopting agile, collaborative mindsets within a public setting
  • Keith Roscarel - Director, Smart Spaces and Video Intelligence - APAC, Hitachi
10:00 - 10:30 30 mins
Shared Headliners: IoT World Asia & AI Summit Singapore - Room 5
Panel Discussion: AI, IoT and Blockchain Convergence - Exploring the Potential for A Safer and Smarter Future
  • What kind of cross-vertical and cross-horizontal applications of blockchain, AI and IoT
  • How to overcome interoperability challenges when seeking to tie these technologies together.
  • Can blockchain ensure that AI is considered a trustworthy and reliable technology?
  • Fusing the security and trust of the blockchain with the insight-generating capabilities of AI, and the data collection capabilities of the IoT

Track Room 5

  • Celine Heissat Le Cotonnec - Chief Data Officer, AXA
  • Ravinder Pal Singh - Chief Information and Innovation Officer, Air Vistara
  • Subha Dutta - Regional Head Logistics, Asia Pacific, Middle East and South Africa, Shell
  • Mathias Steck - Executive Vice President and Regional Manager Asia Pacific, DNV-GL
10:30 - 11:15 45 mins
Shared Headliners: IoT World Asia & AI Summit Singapore - Room 5
Morning Coffee, Networking and Exhibition Visit
11:15 - 11:30 15 mins
Shared Headliners: IoT World Asia & AI Summit Singapore - Room 5
Future Ready Business: Assessing Asia Pacific’s Growth Potential Through AI

Track Room 5

  • Richard Koh - Chief Technology Officer (Singapore), Microsoft
11:30 - 11:40 10 mins
Shared Headliners: IoT World Asia & AI Summit Singapore - Room 5
SG Innovate - Perspective on The Evolving Deep Tech and AI Market

Track Room 5

  • Steve Leonard - Founding CEO, SGInnovate
11:40 - 12:00 20 mins
Shared Headliners: IoT World Asia & AI Summit Singapore - Room 5
Fireside Chat: Tech 4 Good - Collaborative Innovation Across Public and Private Sectors for The Betterment of Society

Track Room 5

  • Steve Leonard - Founding CEO, SGInnovate
  • Richard Koh - Chief Technology Officer (Singapore), Microsoft
12:00 - 12:20 20 mins
Shared Headliners: IoT World Asia & AI Summit Singapore - Room 5
Grab - Autonomous Vehicles and IoT Surveillance Case Study

Track Room 5

  • Erik Selberg - Head of Engineering - Big Data, Grab
12:20 - 13:00 40 mins
Shared Headliners: IoT World Asia & AI Summit Singapore - Room 5
Panel Discussion: AI and IoT as a Service - How to Optimise Operational and Economic Benefits Through the Implementation of “as a service” Solutions

Track Room 5

  • Moderator Yogita Kanesin - Senior Analyst, IoT Connectivity, IHS Market Technology
  • Sachin Gupta - Chief of IoT Capabilities, Rolls-Royce
  • Anna Choi - Head of Digitalization, Asia Pacific, Schindler
  • Aren Sungjemrenla - Senior Innovation Manager and IoT AP lead, DHL Customer Solutions & Innovation
  • Sachin Rathi - Vice President - Digital Industries, Siemens
13:00 - 14:00 60 mins
Networking Lunch & Exhibition Visit
14:00 - 14:10 10 mins
IoT World Asia Main Conference - Room 6
Chairpersons Opening Remarks - Track Room 6
  • Alexandra Rehak - Practice Leader, IoT, Ovum
14:10 - 14:30 20 mins
IoT World Asia Main Conference - Room 6
5G Network Developments to Deliver the Promise of Massive IoT

Track Room 6

  • Simplifying the 5G and IoT Solution deployment to bring the new growth through IoT/5G.
  • Managing and creating a comprehensive security architecture for any challenges that may arise in the transition
  • Creating the 5G Interoperability tests leadership for smooth commercialization and driving eco-system development.
  • Unlocking the Blue Ocean market with Cloud + Network + X model for 5G, IoT and AI services.


  • Abdul Memon - VP of IoT and 5G Solutions, Huawei South Pacific Region
14:30 - 14:50 20 mins
IoT World Asia Main Conference - Room 6
The 50 Litre Home.

Track Room 6

Major cities around the world face the prospect of a water crisis, and 14 of the world’s 20 largest cities are already experiencing water scarcity.

Today’s answers to the residential water crisis are neither efficient nor desirable.  People are often forced to use less, at great personal cost physically, emotionally and financially.

The solution to the water crisis starts at home, and the answer isn’t one of sacrifice or guilt.  The answer is 50 litres of water a day living that feels like 500 litres.  The 50L Home, initiated by P&G, will bring together companies, policy makers and communities to develop and scale innovations for the home that help solve the urban water crisis

The time is right for bold solutions that secure access to quality water, enhance health and improve lifestyles. Doing this will require unconventional, cross-sector collaboration that harnesses diverse and global resources, expertise and influence. 

Visit www.50LHome.com to learn more.

  • Doug Shean - Head of Technology Innovation, APAC/IMEA, Procter & Gamble
14:50 - 15:10 20 mins
IoT World Asia Main Conference - Room 6
The Artificial Intelligence of Things: From Smart Connected Devices to Artificially Intelligent Things, Services and Experiences

Track Room 6

  • Converging IoT and AI capabilities to achieve AIoT - a revolutionary combination that will transform industries and accelerate business performance exponentially
  • Using machine learning to extract data and capture better insights and advance data analysis
  • Speaker Kelvin Goh - APAC IoT Commercial Lead, SAS Global IoT Division, SAS
15:10 - 15:40 30 mins
IoT World Asia Main Conference - Room 6
Panel: Integrating and Executing Industry 4.0 - Improving Processes with the adoption of IoT in the Industrial Space

Track room 6

  • Improving vendor management, system integration and migration while building future capabilities
  • Using the right devices to communicate effectively and create valuable insights
  • Utilizing the advantages of asset and resource optimization, product integration and remote diagnosis
  • Resolve the container security issue, sensing and measuring the key logistics data
  • How to implement things in a cost & time effective manner
  • Delivering value to all stakeholders
  • Moderator Alexandra Rehak - Practice Leader, IoT, Ovum
  • Panelist Sachin Gupta - Chief of IoT Capabilities, Rolls-Royce
  • Panelist SundaraRaman Anandan - Head of Supply Chain Solutions - APAC Land Transportation, DB Schenker
  • Panelist Aditya Aggarwal - Head of Risk, Emirates National Oil Company (ENOC)
  • Panelist Nirupam S. D. - Senior Scientist, IoT and Artificial Intelligence, Energy Research Institute @ NTU
15:40 - 16:00 20 mins
IoT World Asia Main Conference - Room 6
Afternoon Networking Break & Power Hour Networking

Power Hour is open to IoT speakers, VIPs and Delegates - held in the Networking Lounge within the IoT expo zone!

16:00 - 16:20 20 mins
IoT World Asia Main Conference - Room 6
IT Innovation @ BMW Group

Track room 6

  • BMW Group Innovation Network
  • Blockchain @ BMW
  • Use Cases
  • Cihan Albay - Leader IT Tech Office, BMW Group Asia
16:20 - 16:40 20 mins
IoT World Asia Main Conference - Room 6
eSIM: Enabling the future of connectivity

Track room 6

This September, Apple is releasing its latest iPhone which we can safely assume will be eSIM-enabled. One year on from the first eSIM-ready iPhone and we’ve already made significant headway in connecting not only our devices but our world. So, let’s fast forward. The year is 2050, urbanisation is constantly increasing and our cities are becoming more connected-and it’s not just our phones, but our traffic lights, water bottles and toasters. It’s both an exciting and daunting thought-especially when we think about keeping this vast web of connectivity safe and secure. In this talk, Alexey Gabsatarov, Head of Platform Services at Truphone, will take us through what it takes to manage the burgeoning urbanisation of our world.    

 

 

  • Speaker Alexey Gabsatarov - Head of Platform Services, Truphone
16:40 - 17:10 30 mins
IoT World Asia Main Conference - Room 6
Presentation: Developing Digital Farming Solutions with Bayer

Track room 6

  • Connecting smallholder farmers with agri-ecosystem and providing digital advisory to get access to superior technologies
  • Gaining market access with value chain players
  • Speaker Kohei Sakata - Head of Customer Experience and Digital Strategy for Asia Pacific, Crop Science, Bayer
18:30 - 20:15 105 mins
IoT World Asia Main Conference - Room 6
TechXLR8 Asia Awards Ceremony

The TechXLR8 Asia Awards provide a high profile platform for you to showcase your IoT achievements in Asia and beyond. At the TechXLR8 Asia Awards, you will get the chance to elevate your brand in front of the industry elite and top players in IoT , 5G, NV & SDN, AI and Blockchain.

Showing of Streams
13:00 - 14:00

Networking Lunch & Exhibition Visit

More
Showing of Streams

* 주최측 사정에 따라 사전 예고없이 프로그램이 변경될 수 있습니다.